Home
Onderzoek
Artikelen
Boeken
Onderwijs
Testontwikkeling
Trainingen/workshops
Contact

Trainingen, workshops en lezingen

Pieternel geeft, op aanvraag, trainingen, workshops en lezingen over onderwerpen uit de sociale psychologie en de onderwijskunde, zoals conflicthantering, motivatie, effectief communiceren, sociale relaties, leerstrategieën, en mindful werken. Ook andere onderwerpen kunnen onderwerp zijn van een lezing of workshop. 

 

Samenwerkingsverbanden

  

www.sostrainingen.nl Samen met collega psycholoog Bianca Smeets ontwikkelt Pieternel online trainingen voor diverse opdrachtgevers, zoals assertiviteitstrainingen en trainingen persoonlijke ontwikkeling. 

 

www.strategievoorleren.nl Samen met onderwijskundige Petra Bunnik organiseert Pieternel, voor zowel scholen in het basis- als middebaar onderwijs, trainingen over effectiever leren, waarin motivatie en lerstrategieën centraal staan. Haar boek 'Effectiever leren met leerstrategieën' vormt hiervoor de leidraad.

 

Rondom haar boek ‘Mindful communiceren voor hulpverleners’ geeft Pieternel, samen met een college-psycholoog, ook tweedaagse trainingen. Deze trainingen zijn bedoeld voor psychologen, psychiaters, sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen, specialistisch verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, jeugdwerkers, sociaal pedagogisch hulpverleners, praktijkondersteuners, en andere professionals die werken met clienten met psychosociale problematiek. De trainingen worden in-company aangeboden. In de folder hieronder valt meer te lezen over de inhoud van de training.

  

foldermchvokt2016.pdf
Download

 

 

 

 

 

to Top of Page